קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

מתכון Gravlax קל

מתכון Gravlax קל
מתכון Gravlax קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמיר, פלפל סדוק, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מתכון גרבלקס נורבגי, מתכון Gravlax נרפא סלק, ו Gravlax קל ופשוט.

הוראות

1
להסיר את עצמות הסיכה מהסלמון ולהבקיע את העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
בקערה, מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל כדי להפוך את תערובת התרופה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים חתיכה גדולה של cheesecloth על מחבת הסדין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים חצי שמיר קצוץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
5
מפזרים חצי מתערובת התרופה על שמיר קצוץ. (השכבה צריכה להיות מעט דקה יותר שבה הפילה מתכווץ לזנב.)
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
6
מניחים את צד עור הסלמון למטה על גבי תערובת התרופה. לסחוט את מיץ לימון על בשר הסלמון ומפזרים את תערובת התרופה הנותרים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
7
עטפו את הסלמון בבד הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
8
מניחים את הסלמון במחבת מלון מוצקה. למעלה הסלמון עם מחבת מלון שנייה. לחץ למטה עם משקל 6-8 - lb/2.72-עד 3.63 - kg.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לאחר 3 ימים, לפתוח בעדינות לגרד את התרופה; אתה יכול לשטוף את המלח עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מפזרים קצת שמיר קצוץ על גבי ולתת יבש במשך כ 2 עד 3 שעות gravlax הוא עכשיו מוכן לשימוש או שזה יכול להיות עטוף בקירור עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.