נאצ'וס יווני
המתכון נאצ'וס יווני מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך עלי נענע, גבינת פטה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו נאצ'וס יווני, נאצ'וס יווני, ו נאצ'וס יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. לפצל כל פיתה סביב קצה עם סכין לעשות 2 סיבובים.
חותכים כל סיבוב לרבעים; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
טפטוף עם כמות קטנה של שמן זית; מפזרים מלח. לזרוק בעדינות לערבב.
אופים 10 עד 15 דקות או עד שבבי פיתה הם חום זהוב פריך.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים רוטב מנטה.
המקום הרצוי כמות שבבי על כל צלחת הגשה. מעל כל מנה עם רוטב מנטה ותוספות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.