נבטי בריסל עם בייקון הם תוספת שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 181 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. אם יש לכם שאלוט, נבטי בריסל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה מדהים. נסו נבטי בריסל ובייקון, נבטי בריסל ובייקון, ו נבטי בייקון בריסל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בייקון חום במחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מוסיפים למחבת שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים שאלוט לתבנית ומקפיצים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים נבטי בריסל ומצפים בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים נבטים בריסל 2 עד 3 דקות כדי להתחיל להתרכך, ולאחר מכן להוסיף מרק. מביאים מרק לבועה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה בינונית. מבשלים 10 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצנים
מלח ופלפל
מרק
שמן בישול
7
מעבירים נבטים לכלי הגשה בעזרת כף מחוררת ומעליהם חתיכות בייקון מבושלות.