קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נסיעה טובה אפוי אלסקה

נסיעה טובה אפוי אלסקה
נסיעה טובה אפוי אלסקה יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו אפוי אלסקה, אפוי אלסקה, ו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משמנים ומניחים נייר קלף על תחתית תבנית אפייה בגודל גליל ג 'לי (17 1/2 על 11 1/2 אינץ 'בעומק 1 אינץ'). בעזרת מקצף חשמלי מקציפים יחד את החלמונים, רק 1/4 כוס מהסוכר (שומרים את השאר), ווניל עד שהתערובת הופכת לצהוב בהיר ומתעבה. מנפים קמח עוגה מעל תערובת החלמונים ומניחים בצד לזמן קצר. שוטפים ומייבשים את המכים. בקערת מתכת נפרדת מקציפים יחד את החלבונים ושמנת האבנית ומקציפים בהדרגה במאזן הסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות. לקערת החלמון / הקמח מקפלים פנימה 1/3 מחלבוני הביצה הטרופה עד שהם בקושי מתאחדים. חזור על הפעולה 2 פעמים נוספות עם כל אחד מ -1 / 3 הנותרים של החלבונים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים לתבנית גליל ג ' לי ואופים בתנור כ-15 דקות או עד שהמשטח מזהיב ומעיין לאחור כשנוגעים בו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לעוגה להתקרר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בזמן שהעוגה מתקררת, כדאי לפנות מקום במקפיא לעוגת הסדין והגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
כשהעוגה קרירה לחלוטין, מקלפים את המשטח השחום של העוגה. (אתה יכול לעשות זאת פשוט על ידי התרופפות וגלגולו.) לחץ בחוזקה על תבנית אפייה שטוחה ללא קצוות (בגודל זהה או גדול יותר מתבנית האפייה) על הקצוות העליונים של תבנית האפייה והפוך את העוגה כך שהיא תועבר לסדין השטוח והסר את נייר הקלף. ואז חותכים את העוגה לשניים לאורכה ולחצי לרוחב. שניים מהרבעים הללו יוקדשו לחלק העליון והתחתון של אלסקה האפויה, בהתאמה. בעזרת מרית דקה רחבה, החלק את אחד הרבעים הללו לפלטה שטוחה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
שחררו את הקרטון מחצי גלון הגלידה והניחו את כל הלבנה על העוגה על המגש. ואז החלק את הרבע השני על החלק העליון של לבנה הגלידה והכניס את כל הפלטה למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
הנותרים 2 חתיכות של עוגה יתאים על הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
חותכים את העוגה כך שתתאים למידות הצדדים והקצוות תוך שימוש במיקום היעיל ביותר אשר יביא למספר הקטן ביותר של חתכים. יהיה עליך 2 מלבנים מדידה כ 8 אינץ 'על ידי 3 אינץ' ו 2 מלבנים מדידה כ 8 על ידי 5 אינץ'. מכסים בניילון נצמד אם אינכם משתמשים בהם באופן מיידי, כדי למנוע התייבשותם.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
חלק מציפוי המרנג ישמש לאבטחת המלבנים הללו לדפנות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
להכנת ציפוי המרנג, הכינו תרחיף עם 2/3 כוס מים שהוקצפו בהדרגה לסיר קטן אליו הוספתם עמילן תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת. כשהוא מתעבה והופך לשקוף, מכסים ומסירים אותו מהאש. בקערת מתכת או זכוכית גדולה ונקייה בקפידה, עם מכות נקיות בקפדנות, מקציפים את החלבונים (הם חייבים להיות בטמפרטורת החדר) עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים וניל ושמנת אבנית ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. בהדרגה מאוד להכות סוכר על גבוה עד פסגות מבריק ונוקשה טופס, אבל לא מאפשרים לו להתייבש. הפחיתו את מהירות המקצף לנמוכה והוסיפו בהדרגה את תרחיף עמילן התירס. כאשר כל זה כבר הוסיף מהירות עלייה בינונית במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
זה יכול להיות בקירור עם פלסטיק לעטוף על גבי לזמן קצר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
14
מיד לפני ההגשה
15
אלסקה אפויה, וודא שמתלה התנור שלך נמצא במצב לספק מספיק מרווח למרנג ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מוציאים את עוגת הסדין והגלידה מהמקפיא. באמצעות כמה מרנג כמו" דבק " למקם את חתיכות לחתוך מראש של עוגה כדי להתאים את הצדדים ואת הקצוות של הלבנה של גלידה. לאחר מכן מורחים את שארית המרנג בשכבה עבה על כל המכלול, מסובבים אותו בצורה דקורטיבית בגב כף, ומקפידים לכסות את הקצה התחתון של העוגה מכל הצדדים כך שהמרנג ייגע בבסיס התבנית. החלק את אלסקה לתנור ואפה עד שהמרנג משחים, 5 או 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מגישים מיד בליווי רוטב שוקולד, רוטב פטל ורוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב פטלרוטב פטל
מים רגיליםמים רגילים

מרכיבים