נקניק מתוק ולזניה שלוש גבינה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 438 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שיני שום, חזיר טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שלוש לזניה גבינה-נקניק, לזניה עם שלוש גבינה ונקניקיות., ו ארבע גבינה נקניק & לזניה תרד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את השום והבצל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומבשלים עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שום
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הנקניק ואת חזיר הקרקע ומערבבים לשבור את הבשר. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מתחיל צבע, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
נקניק
בשר
3
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשלב את הפיסות השחומות, עד שריח האלכוהול מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את העגבניות, 1 כף מלח, בזיליקום, אורגנו ועלי דפנה ומתבלים היטב עם פלפל שחור טחון טרי. מערבבים עד מעורבב היטב והעגבניות מתחילות להתבשל. הפחת את החום לנמוך ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, לפחות 10 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
עלי דפנה
עגבנייה
אורגנו
באזיל!
מלח
5
עבור הלזניה: מניחים מתלה תנור באמצע התנור ומחממים ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מורחים 2 כוסות של הרוטב בשכבה דקה על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
שכבה 4 אטריות מעל הרוטב, למעלה עם 2 כוסות יותר רוטב ולהפיץ אותו באופן שווה על האטריות. מנה באופן שווה רבע מהריקוטה על פני הרוטב, למעלה עם רבע מהמצרלה ומפזרים באופן שווה עם רבע מהפרמג 'יאנו-רג' יאנו. חזור עם שאר החומרים, עבור סך של 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
פסטה
גבינת ריקוטה
רוטב
8
מכסים בנייר כסף ואופים עד שהנוזלים מבעבעים והאטריות מתחילות להתרכך, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
9
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב ואת האטריות הן מכרז לחלוטין, כ 20 דקות יותר. אפשר לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.