קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות14
מגזין

נקניק מתוק, שלוש לזניה עם גבינה.

נקניק מתוק, שלוש לזניה עם גבינה.
נקניק מתוק ולזניה שלוש גבינה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 438 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שיני שום, חזיר טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שלוש לזניה גבינה-נקניק, לזניה עם שלוש גבינה ונקניקיות., ו ארבע גבינה נקניק & לזניה תרד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את השום והבצל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומבשלים עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את הנקניק ואת חזיר הקרקע ומערבבים לשבור את הבשר. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מתחיל צבע, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
נקניקנקניק
בשרבשר
3
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשלב את הפיסות השחומות, עד שריח האלכוהול מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את העגבניות, 1 כף מלח, בזיליקום, אורגנו ועלי דפנה ומתבלים היטב עם פלפל שחור טחון טרי. מערבבים עד מעורבב היטב והעגבניות מתחילות להתבשל. הפחת את החום לנמוך ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, לפחות 10 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
מלחמלח
5
עבור הלזניה: מניחים מתלה תנור באמצע התנור ומחממים ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים 2 כוסות של הרוטב בשכבה דקה על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שכבה 4 אטריות מעל הרוטב, למעלה עם 2 כוסות יותר רוטב ולהפיץ אותו באופן שווה על האטריות. מנה באופן שווה רבע מהריקוטה על פני הרוטב, למעלה עם רבע מהמצרלה ומפזרים באופן שווה עם רבע מהפרמג 'יאנו-רג' יאנו. חזור עם שאר החומרים, עבור סך של 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
8
מכסים בנייר כסף ואופים עד שהנוזלים מבעבעים והאטריות מתחילות להתרכך, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב ואת האטריות הן מכרז לחלוטין, כ 20 דקות יותר. אפשר לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.