קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

נקניקיות חריפות בגריל עם מרמלדת בצל

נקניקיות חריפות בגריל עם מרמלדת בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות מתובלות בגריל עם מרמלדה בצל. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח ופלפל, נקניקיות חריפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקניקיות ריבה בצל דביקות, טוסט מתוק ונקניק חם עם בצל צלוי מרמלדה ופלפלים אדומים, ו פסטרמה בגריל, שוויצרי, וריבה בצל מתוק על שיפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים לרכך אבל לא חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים 1/2 כוס מים, פתיתי הסוכר וצ ' ילה. מבשלים את הבצל עד שכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
4
מוסיפים את חומץ תפוחים תפוחים ומבשלים עד המרמלדה עבה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
ריבהריבה
5
מפזרים מלח ופלפל וקריר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
עבור נקניקיות בגריל: להכין גריל לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מברישים את הנקניקיות בשמן. גריל את הנקניקיות, הפיכת אותם כל הזמן, עד זהוב ומבושל דרך, או כאשר מדחום לקרוא מיידית בתוך נקניק קורא על 165 מעלות F, על 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
8
מורחים כל באגט עם החרדל.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
9
מניחים את הנקניקיות בגריל על גבי כל בגט העליון עם מרמלדת בצל וצ ' אטני עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צ ' אטניעגבניות צ ' אטני
ריבהריבה
בגטבגט
נקניקנקניק
בצלבצל
10
מרתיחים סיר מים. הכן קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
11
חותכים את גזע העגבניות באמצעות סכין קילוף. חותכים x רדוד בחלק התחתון של העגבניות. לצלול את העגבניות לתוך המים הרותחים במשך כמה שניות, באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סכיןסכין
12
מעבירים את העגבניות למי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
13
הסר את העגבניות לקלף את העור. חותכים את העגבניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
14
יוצקים את השמן לסיר בינוני וחום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כמוןכמון
16
מוסיפים את העגבניות, חומץ יין אדום וסוכר ומבשלים, מערבבים חצי דרך בזמן הבישול, עד שהתעבה מעט והעגבניות נשברו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
17
מוסיפים את עשבי תיבול דה פרובנס ומפזרים מלח ופלפל. לבשל את chutney, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח ופלפלמלח ופלפל
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
18
תן לצ ' אטני להתקרר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות