קושימומחה
מוכן ב38 דק.
מנות35
ציון בריאות4
מגזין

נקניקיות עם שעועית לבנה

נקניקיות עם שעועית לבנה
נקניקיות עם שעועית לבנה נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שיני שום, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. מתכונים דומים: נקניקיות עם כרוב ושעועית לבנה, נקניקיות איטלקיות עם שעועית לבנה ורדיקיו, ו נקניקיות עם שעועית לבנה ברוטב עגבניות.

הוראות

1
מבשלים את הנקניקיות
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2
לדקור את הנקניקיות בכמה מקומות עם מזלג ולמקם אותם במחבת מטגנים גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הוסף 1/2 כוס היין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות. לחשוף את המחבת, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את הנקניקיות, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
העברה לצלחת.מבשלים את הירקות
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
5
בינתיים, במחבת מטגנים גדולה נפרדת על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל להשחים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את השעועית הלבנה, אורגנו, את היין 1/2 כוס הנותרים ואת המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד מחצית הנוזל הוא התאדה, 4 עד 5 דקות.סיים את המנה
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את הנקניקיות למחבת עם השעועית ומבשלים כ 1 דקה כדי להתחמם. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את הנקניקיות, שעועית וארוגולה בין 4 צלחות, לטפטף עם כל נוזל במחבת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגיש 4.Orapted from Williams-Sonoma Food Made Fast Series, Weeknight, by Melanie Barnard (Oxmoor House, 2006).