נקניק הונגרי חם וכד עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1028 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שום, גזר מראש מגורר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כד עדשים עם פטריות, בטטה, תרד, וכד עדשים, ו נקניק, פלפלים ובצל כד.
הוראות
1
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ואז מוסיפים נקניק לסיר וחומים ומתפוררים אותו, ואז מוסיפים שום, בצל ופטריות. מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים גזר, עדשים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, עלה דפנה, פפריקה או תערובת תחליפית ורוזמרין (עלים ייפלו מגבעולים כמו טבחים סטופ).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
פטריות
עלי דפנה
רוזמרין
גזר
עדשים
פפריקה
נקניק
שום
בצל
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
3
מוסיפים עגבניות ומרק ומכסים סיר ואז להעלות את החום גבוה ומביאים לרתיחה. לחשוף סיר ולמקם חום בחזרה קצת אבל לשמור על כד ברתיחה מתגלגל טוב. מבשלים 15 דקות עד עד עדשים ותפוחי אדמה במכרז. לנבול בירוק בקבוצות קטנות, להסיר גבעולי רוזמרין ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
רוזמרין
עגבנייה
עדשים
ירוק
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
מגישים בקערות רדודות עם לחם וחמאה כדי לנגב את הכד. מחממים שאריות מדללים אותו עם מרק או מים.