סביצ'ה סנאפר אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סביש סנאפר אדום. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 178 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מיץ ליים, בצל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. עם כפית מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סביצ'ה סנאפר אדום, ו סביצ'ה סנאפר אדום עם חלפיניו ובצל אדום.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הדגים לקוביות עם מיץ לימון, מיץ לימון, jalapeo, פלפלים אדומים וצהובים, בצל אדום, שום, כמון, פלפל אדום כתוש ועונה עם מלח. מקררים את הסנאפר סביצ ' ה במשך 30 דקות. מערבבים את הכוסברה ושמן זית כתית מעולה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.