סביצ'ה עסיסי ומתובל דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . . אם יש לך אבוקדו, כוסברה, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מחווני לוסי עסיסיים חריפים-fer, סביצ'ה שרימפס חריף, ו סביצ'ה מקסיקני פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את תערובת פירות הים ומיץ ליים יחד בקערה גדולה, לא מתכתית; בואו לעמוד 10 דקות. מקפלים את עגבניות חתוכות לקוביות ובצל; כיסוי, ומקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות ים מעורבים
מיץ ליים
עגבנייה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לטאטא יחד את רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, רסק עגבניות, פלפל קאיין, כמון, אבקת צ ' ילי, ומלח בקערה קטנה. כיסוי, ומקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב חריף
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
לאחר 30 דקות, בעדינות לערבב חצי תערובת רסק עגבניות לתוך תערובת פירות ים. מכסים את תערובת רסק העגבניות הנותרת ואת תערובת פירות הים. החזירו את שניהם למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מאכלי ים
4
לאחר 30 דקות נוספות, מערבבים בעדינות את תערובת רסק העגבניות הנותרת לתוך סביצ ' ה, מכסים ומקררים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
5
מערבבים בעדינות את הכוסברה ואבוקדו קצוץ לתוך סביצ ' ה לפני ההגשה.