קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סביצ'ה עסיסי ומתובל

סביצ'ה עסיסי ומתובל
סביצ'ה עסיסי ומתובל דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . . אם יש לך אבוקדו, כוסברה, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מחווני לוסי עסיסיים חריפים-fer, סביצ'ה שרימפס חריף, ו סביצ'ה מקסיקני פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את תערובת פירות הים ומיץ ליים יחד בקערה גדולה, לא מתכתית; בואו לעמוד 10 דקות. מקפלים את עגבניות חתוכות לקוביות ובצל; כיסוי, ומקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות ים מעורביםפירות ים מעורבים
מיץ לייםמיץ ליים
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא יחד את רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, רסק עגבניות, פלפל קאיין, כמון, אבקת צ ' ילי, ומלח בקערה קטנה. כיסוי, ומקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב חריףרוטב חריף
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לאחר 30 דקות, בעדינות לערבב חצי תערובת רסק עגבניות לתוך תערובת פירות ים. מכסים את תערובת רסק העגבניות הנותרת ואת תערובת פירות הים. החזירו את שניהם למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מאכלי יםמאכלי ים
4
לאחר 30 דקות נוספות, מערבבים בעדינות את תערובת רסק העגבניות הנותרת לתוך סביצ ' ה, מכסים ומקררים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
5
מערבבים בעדינות את הכוסברה ואבוקדו קצוץ לתוך סביצ ' ה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו