סביצ'ה צדפות עם "חלב נמר"
סביצ'ה המתכון עם "חלב נמר" יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 35 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם ממרח ají mirasol, בצל, גרעיני choclo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סביצ'ה צדפה, סביצ'ה צדפה, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
אדים בטטה במדף קיטור, מכוסה, מעל מים רותחים עד רק מכרז, 7 עד 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לבשל choclo (אם משתמשים) בסיר בינוני של מים רותחים מלוחים היטב, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה, שומרים נוזל בסיר, ומצננים לטמפרטורת החדר.
להחזיר מים לבישול choclo לרתיחה (או להשתמש 4 כוסות מים מתוקים אם לא באמצעות choclo).
מוסיפים צדפות וציד ב מבשלים חשוף, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מבושל דרך, על 1 דקה.
מסננים היטב וקריר לטמפרטורת החדר.
בצל חצי אורך, ולאחר מכן דק מאוד לחתוך באמצעות פורס. משרים בקערה של מים קרים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב להתייבש לטפוח.
מערבבים יחד מיץ ליים, פיסקו, ממרח צ ' ילה, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, ואז מערבבים בעדינות בטטה, choclo, צדפות, בצל, פלפל, כוסברה, ומלח לפי הטעם.
מגישים סביצ ' ה על צלחות קטנות, טפטף עם כל תערובת מיץ לימון הנותרים מן הקערה.
עמק קזבלנקה סוביניון בלאן ' 07
בטטה יכול להיות מאודה 1 יום קדימה ומקורר.