סבתא פמפאס' Old-Fashion Pull מנטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, סוכר, שמן מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 6%. מתכונים דומים: דמוי-rango מנטה (תוצרת בית Vegan Frango מנטה!), עוגת חלב חמאה ישנה, ו עוגת שיבולת שועל אופנה ישנה.
הוראות
מניחים סוכר ו 3 כפות חמאה לתוך סיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני.
יוצקים את המים הרותחים מעל, ומערבבים להתמוסס. אפשר לתערובת להגיע לרתיחה מתגלגלת. זה יהיה להרתיח את הסיר כאילו הוא הולך לרתוח, אבל זה יירגע. השתמש בחלק מהחמאה הנותרת לחמאת לוח שיש.
כאשר תערובת הסוכר מגיעה לשלב הסדק הרך של 270 עד 280 מעלות F (132 עד 140 מעלות C), להסיר מן החום מיד.
יוצקים על לוח השיש החמאה.
מוסיפים שמן מנטה וצבע מאכל אם תרצה. חמאה הידיים שלך, ולהתחיל למשוך את חתיכות של בועת הסוכר. שמור מתיחה כך שזה לא להגדיר. המשך למתוח עד שהוא איבד את הברק שלו והוא מחרוזת.
משוך את הממתקים לתוך מחרוזת אחת ארוכה, ולחתוך 1 מגזרים אינץ באמצעות מספריים. תאחסן ממתקים בקופסת שימורים אטומה.