המתכון Lasagne Ligurian סגנון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת ריקוטה, תפוחי אדמה חדשים, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו בס ים בסגנון ליגוריאני, לזניה, בסגנון מריאטה, ו חצילים וצ'ילי בסגנון לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את בצק הפסטה לרביולי ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
1
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר, לכסות אותם במים, להוסיף מלח, עלה דפנה. מביאים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז אותם ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
3
הפוך את מחית הגן: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את האפונה הצמד, אפונה, טיפים אספרגוס, שעועית ירוקה ומבשלים עד במכרז ירוק בהיר וחד, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם ב במהלך הרגע האחרון להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שעועית ירוקה
אפונה הצמד סוכר
אפונה
5
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול, ולנקז שוב. שמור חצי ירקות מחית את החצי השני במעבד מזון עם בצל ירוק, 2 כפות שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים בריקוטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
מים
שמן זית
בצל ירוק
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
1
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את החתיכה שאתה לא משתמש כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן וגלגל אותו דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר 2 או 3 פעמים. מדריך את הבצק עם היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים כדי למנוע ממנו ניקוב או מתיחה. אבק את הסדינים עם קמח נוסף בכל פעם הבצק מקבל דביק. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב 2 או 3 פעמים. המשיכו להפחית את התפאורה ולהתגלגל עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר שלה; הבצק צריך להיות בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
2
תוציא את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
גלול
3
חותכים את יריעות הפסטה לאורכים ארוכים 3-רגל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להניח קטע 6 אינץ ' של כל גיליון פסטה ארוך בשורה על מחבת גיליון, לתת את שאר גיליון פסטה לתלות על קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה ארוכה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מורחים 2 כפות גדושות של מחית גינה על גבי ולפזר על חלק מהירקות השמורים; לפרק 1 או 2 תפוחי אדמה ביד ומניחים אותם על הירקות יחד עם כמה עלי בזיליקום. מקפלים את גיליון הפסטה על מנת לכסות את המילוי ומאפשר את האורך הנותר לתלות על הצד השני של המחבת. המשך שכבה על פירה יותר, ירקות ופסטה עד שיש לך 4 שכבות. למעלה עם מחית, ירקות, עלי בזיליקום, ואז לגרר על כמה פרמזן טפטוף על כמה שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
ירק
שמן זית
פרמזן
תפוח אדמה
מורחים
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים במשך כ 20 עד 25 דקות ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כדי להפוך את בצק הפסטה: במערבל חשמלי מצויד וו בצק, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
יוצקים 1 כף שמן זית וממשיכים לערבב עד הבצק החלק נוצר. אם הבצק הוא טפטוף יבש מדי בקצת מים, אם זה מפזר רטוב מדי בקצת יותר קמח. אבק קצת קמח על משטח עבודה, ללוש ולקפל את הבצק עד שהוא אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
מים
8
מברישים את פני הבצק עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; מניחים לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
שלב את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח, צורה לתל, ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
2
מוסיפים את הביצים ושמן זית כף לבאר ומכים קלות במזלג. בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי ולערבב אותו עם ביצים מכות. השתמש ביד 1 עבור ערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. המשך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר בצק חלק. אבק קצת קמח על משטח העבודה; ללוש ולקפל את הבצק עד שהוא אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
3
מברישים את פני הבצק עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; מניחים לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את החתיכה שאתה לא משתמש כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן וגלגל אותו דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר 2 או 3 פעמים. מדריך את הבצק עם היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים כדי למנוע ממנו ניקוב או מתיחה. אבק את הסדינים עם קמח נוסף בכל פעם הבצק מקבל דביק. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב 2 או 3 פעמים. המשך להפחית את ההגדרה ואת מתגלגל עד המכונה היא בסביבה הצרה ביותר שלה; הבצק צריך להיות דק נייר, על 1/8 אינץ ' עבה עבור רביולי.