קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

סגנון Lasagne Ligurian

סגנון Lasagne Ligurian
המתכון Lasagne Ligurian סגנון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת ריקוטה, תפוחי אדמה חדשים, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו בס ים בסגנון ליגוריאני, לזניה, בסגנון מריאטה, ו חצילים וצ'ילי בסגנון לזניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את בצק הפסטה לרביולי ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
1
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר, לכסות אותם במים, להוסיף מלח, עלה דפנה. מביאים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז אותם ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
3
הפוך את מחית הגן: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את האפונה הצמד, אפונה, טיפים אספרגוס, שעועית ירוקה ומבשלים עד במכרז ירוק בהיר וחד, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם ב במהלך הרגע האחרון להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
אפונהאפונה
5
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול, ולנקז שוב. שמור חצי ירקות מחית את החצי השני במעבד מזון עם בצל ירוק, 2 כפות שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים בריקוטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
מיםמים
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
1
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את החתיכה שאתה לא משתמש כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן וגלגל אותו דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר 2 או 3 פעמים. מדריך את הבצק עם היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים כדי למנוע ממנו ניקוב או מתיחה. אבק את הסדינים עם קמח נוסף בכל פעם הבצק מקבל דביק. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב 2 או 3 פעמים. המשיכו להפחית את התפאורה ולהתגלגל עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר שלה; הבצק צריך להיות בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
תוציא את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
חותכים את יריעות הפסטה לאורכים ארוכים 3-רגל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להניח קטע 6 אינץ ' של כל גיליון פסטה ארוך בשורה על מחבת גיליון, לתת את שאר גיליון פסטה לתלות על קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה ארוכהפסטה ארוכה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מורחים 2 כפות גדושות של מחית גינה על גבי ולפזר על חלק מהירקות השמורים; לפרק 1 או 2 תפוחי אדמה ביד ומניחים אותם על הירקות יחד עם כמה עלי בזיליקום. מקפלים את גיליון הפסטה על מנת לכסות את המילוי ומאפשר את האורך הנותר לתלות על הצד השני של המחבת. המשך שכבה על פירה יותר, ירקות ופסטה עד שיש לך 4 שכבות. למעלה עם מחית, ירקות, עלי בזיליקום, ואז לגרר על כמה פרמזן טפטוף על כמה שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ירקירק
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך כ 20 עד 25 דקות ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כדי להפוך את בצק הפסטה: במערבל חשמלי מצויד וו בצק, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
יוצקים 1 כף שמן זית וממשיכים לערבב עד הבצק החלק נוצר. אם הבצק הוא טפטוף יבש מדי בקצת מים, אם זה מפזר רטוב מדי בקצת יותר קמח. אבק קצת קמח על משטח עבודה, ללוש ולקפל את הבצק עד שהוא אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
8
מברישים את פני הבצק עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; מניחים לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שלב את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח, צורה לתל, ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
מוסיפים את הביצים ושמן זית כף לבאר ומכים קלות במזלג. בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי ולערבב אותו עם ביצים מכות. השתמש ביד 1 עבור ערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. המשך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר בצק חלק. אבק קצת קמח על משטח העבודה; ללוש ולקפל את הבצק עד שהוא אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
מברישים את פני הבצק עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; מניחים לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את החתיכה שאתה לא משתמש כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן וגלגל אותו דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר 2 או 3 פעמים. מדריך את הבצק עם היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים כדי למנוע ממנו ניקוב או מתיחה. אבק את הסדינים עם קמח נוסף בכל פעם הבצק מקבל דביק. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב 2 או 3 פעמים. המשך להפחית את ההגדרה ואת מתגלגל עד המכונה היא בסביבה הצרה ביותר שלה; הבצק צריך להיות דק נייר, על 1/8 אינץ ' עבה עבור רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
תוציא את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס, טיפים בלבד (כ 2 1/2 אינץ')אספרגוס, טיפים בלבד (כ 2 1/2 אינץ')1השארבאזיל!באזיל!1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)6largesביציםביצים1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה או שעועית ירוקה עדינה, גזוזשעועית ירוקה או שעועית ירוקה עדינה, גזוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשים, מקורצפיםתפוחי אדמה חדשים, מקורצפים2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה אנגלית, קליפה, או 1 אפונה פטיט קפוא כוסאפונה אנגלית, קליפה, או 1 אפונה פטיט קפוא כוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים3בצל ירוק, חלקים ירוקים בלבד, קצוצים בערךבצל ירוק, חלקים ירוקים בלבד, קצוצים בערך454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה הצמד סוכר, גזוזאפונה הצמד סוכר, גזוז