סוליית לימון עם ריזוטו עגבניות זית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי טימין, מלאי עוף, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ריזוטו לימון-בזיליקום עם ציפוי עגבניות, עגבניות טריות קישואים וריזוטו לימון, ו סולית צלויה עם ציפוי פרמזן-זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את הפילה הבלעדית עם הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים כל פילה לשלישים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה יחיד
2 כוסות שיני שום
2
בסיר קטן, מבשלים את החומץ עד מופחת 1 כף. בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה. מערבבים את רסק העגבניות; מכסים וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל; מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים את האורז עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיפים את היין; מבשלים על חום מתון, ערבוב, עד נספג במלואו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
7
להוסיף 5 כוסות יותר של מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר הוא שמנת והאורז הוא אל דנטה, על 20 דקות בסך הכל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים 2 כפות של החמאה ואת הבלעדית, מקופל בצד למטה. מבשלים מעל חום מתון, צולה לעתים קרובות עם החמאה, עד השחמה על הקרקעית, כ 3 דקות. להפחית את החום לנמוך, להפוך את הדגים ו baste שוב. מכסים ומבשלים עד שהדגים לבנים לאורך כל הדרך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סול
10
לחמם מחדש את הריזוטו על אש מתונה, ולאחר מכן לערבב את 1/2 כוס הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
11
מוסיפים את הזיתים, עגבניות מיובשות, פרמזן ואת שארית 1 כף חמאה; מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות רדודות; להגדיר את הדגים על גבי לטפטף חומץ בלסמי מופחת סביבו. מעל הדג עם ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®
חזה עוף רוטיסרי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.