קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סוליה ים תיכונית עם ארוגולה (רקטה)

סוליה ים תיכונית עם ארוגולה (רקטה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בלעדי ים תיכוני עם ארוגולה (רקטה). והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 198 גר' של חלבון, 129 גרם של שומן, וסך הכל 3056 קלוריות. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימון, מלח, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Tunan and Arugula (Rocket) Pasta, סלק, רוקט (ארוגולה) ופטה פריטרס, ו 5: 2 דיאט פלפל רוקט (ארוגולה) פיצה = 269 קלוריות.

הוראות

1
מחממים תנור (200C, 199°).לקלף תפוחי אדמה או פשוט לשטוף אותם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים אותם לפרוסות עבות (בערך 1/4 אינץ ' או קצת עבה יותר).
3
מערבבים אותם בקערה עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מרח מעט שמן זית על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
הניחו את תפוחי האדמה בשכבה אחת על מגש האפייה. שכבת תפוחי אדמה צריך להתאים את גודל הבלעדית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סולסול
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר את העלים של רוזמרין 3 sprigs ומפזרים אותם על תפוחי אדמה. חצי הזיתים ומסדרים את תפוחי האדמה. מכסים תפוחי אדמה בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר רדיד אלומיניום ולתת לאפות עוד 10 דקות כדי לחמם את תפוחי האדמה מעט.בינתיים, לחתוך את pancetta לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מברשת הבלעדית קלות עם שמן זית ומלח מעט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
סולסול
10
שים את הדג על שכבת תפוחי אדמה, לארגן pancetta על הבלעדית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סולסול
11
הסר את העלים מן ענף אחד של רוזמרין ומפזרים אותם מעל הבלעדית. שים קצת שמן זית על הסוליה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
סולסול
12
אופים את הסוליה במשך כ 10 דקות באמצע התנור. לאחר 10 דקות הדג צריך כמעט להיעשות. כדי לחמם אותו קצת לשים מגש בחלק העליון של התנור ו לצלות רק כמה דקות (2-5 דקות) יותר.בינתיים להסיר את החלקים התחתונים וקשה של עלי ארוגולה ולשים אותם לתוך קערה. טעם 2 כפות שמן זית עם 1 כפית מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סולסול
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מערבבים שמן בטעם עם ארוגולה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
חותכים את שאר הלימון לפרוסות.קח את הדג מהתנור, מפזרים כמה עלי ארוגולה לקשט עם כמה פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים דגים על מגש אפייה עם שאר ארוגואה כסלט וקצת לחם לבן.הערה: אתה יכול לעשות את המתכון הזה גם עם plaice אחר, כמו דג סנדל.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
דג סנדלדג סנדל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.