סופלה מק וגבינה עם נקניק כפרי ממסעדת בטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה מק וגבינה עם חזיר כפרי ממסעדת תפוחי אדמה מתוקים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. גשו לסופר וקנו שומן חזיר, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-124 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, פחמימות נמוכות, דל שומן, גבינה מתוקה וסופלה אישית ביצה, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. גריז צלחת סופלה 2 ליטר. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד שהוא רק מתחיל לרכך לשלב אל דנטה.
מסננים את הפסטה, ומחזירים אותה לסיר.
שמור 1/2 כוס הצ ' דר. מערבבים את צ ' דר הנותרים, גבינה כחולה, ופרמזן לתוך הפסטה החמה.
מערבבים את הביצים, שמנת חמוצה, שמנת ושמיר בקערה, ומקציפים היטב.
הוסף אותו לתערובת המקרוני. מערבבים היטב.
מחממים את שומן החזיר במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיף את החזיר, ומבשלים 2 דקות, או עד מחומם דרך. מערבבים את החזיר לתוך הפסטה, ושופכים אותו למחבת מוכנה.
מפזרים את גבינת הצ ' דר השמורה למעלה.
אופים את הסופלה במרכז התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקוסטרד מוגדר.