סופלה שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, סוכר, שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סופל שוקולד לבן, עוגות עם רוטב שוקולד פטל, סופל שוקולד מריר, עוגות עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר תפוזים שוקולד עם רוטב שוקולד.
הוראות
1
בסיר כבד גדול ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה. בקערה קטנה שלבו קמח, 1/3 כוס סוכר ומלח; מוסיפים חלב ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים לתוך השוקולד המומס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסירים מהאש.
3
בקערה קטנה מקציפים חלמונים. מערבבים כמות קטנה של מילוי לחלמונים, מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הוסף תמציות. בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעזרת מרית מערבבים רבע מחלבוני הביצה לבלילת שוקולד עד שלא נותרו פסים לבנים, ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
משמנים את החלק התחתון של 1-1 / 2-קו. תבנית אפייה; מוסיפים בלילת סופלה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מניחים צלחת במחבת גדולה יותר. ממלאים מחבת גדולה במים חמים לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים ב 325 עבור 1 שעה או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
לציפוי מקציפים את השמנת בקערה קטנה צוננת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דבש הדרים
10
מגישים סופלה חם עם בובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מפזרים קקאו או קינמון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ניתן לשלב סופלה שוקולד עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.