סופלה שוקולד חם לוקח מסביב 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו משקה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר גלגלית, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה שוקולד חם, סופלה שוקולד חם, ו סופלה שוקו חם.
הוראות
1
קח ארבע מנות סופל 200 מ " ל לצחצח אותם לחלוטין עם חמאה רכה. צנן את הכלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן, כמו פוליסת ביטוח כך souffl לא מקל על הצלחת, להחיל מעיל שני כמו קודם. עצה שוקולד מגורד קטן לתוך כל מנה, לגלגל את המנה סביב הטיה אותו כפי שאתה עושה זאת הוא מרופד באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנות
2
עבור המאפה קרם, מערבבים את הקמח, הסוכר והקורנפלור. שים חלמון ביצה שלמה לתוך קערה, מערבבים, ואז להכות במחצית תערובת הקמח לתת משחה חלקה. עצה בשאר תערובת הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
(קיבלר)
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את החלב והשמנת למחבת ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את השוקולד ומכים עד שהוא נמס וחלק ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
6
בהדרגה מערבבים תערובת שוקולד חם לתוך הדבק. חזור לפן. לבשל, ערבוב, על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות כדי להדביק חלקה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום. השאר עד קר, מכות מדי פעם עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הפוך את ganache: לאט לחמם את הקרם במחבת. ממש לפני שהוא רותח, תוריד את החום ותוסיף שוקולד. הכה כל הזמן למרקם קטיפתי, בהדרגה לפזר בקקאו כפי שהוא מתמוסס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות עם מקציף חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מפזרים את הסוכר כפי שאתה ערבוב. המשיכו להקציף כדי לתת פסגות נוקשות וחזקות כדי לתת נפח לסופלים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מערבבים הקרם פטיסרי ו ganache בקערה גדולה. מערבבים ב 2 כף של ביצה לבן. בזהירות לקפל בשליש של השאר, חיתוך דרך התערובת. מקפלים בשליש אחר (הקפד לא לאבד את עוצמת הקול); לקפל בשאר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
כפית את התערובת לתוך הכלים כדי למלא אותם בשלושה רבעים, ולאחר מכן לחץ בעדינות על כף כדי לוודא שהוא ממלא את כל הפערים. ממלאים את המנות לחלק העליון בתערובת, ואז לדפוק כל מנה על פני השטח כך התערובת ממלאת את הצדדים.
14
קח סכין צבעים ולמשוך אותו על פני החלק העליון של כל מנה כך התערובת היא שטוחה לחלוטין. קח קצת זמן כדי לנגב את כל כתמים את החלק החיצוני של כל מנה, או שהם ישרפו על בעת הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
15
אז תערובת רגיל מקל על החלק העליון של התבנית, וכדי לתת גימור ישר, ללכת סביב הקצה העליון של התערובת עם האצבע.
16
מפזרים קצת שוקולד מגורד במרכז, ואז אופים את הסופלים במשך 15-17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
הסופלים היו צריכים לעלות בכשני שלישים מגובהם המקורי ולהתנועע כאשר הם זזים, אבל להיות ממוקמים למעלה. כדי לשרת, לעשות טבילה קטנה עם כף במרכז כל אחד, ואז לשפוך קרם יחיד או להוסיף כפית של גלידה.