סופלה שוקולד מקסיקני
סופלה שוקולד מקסיקני עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 183 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סופלה שוקולד לשניים, סופלה שוקולד חם, ו סופלה שוקולד.
הוראות
מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים 3 כפות סוכר מגורען.
מערבבים 1/2 כוס סוכר מגורען, קקאו, קמח, קינמון, מלח ופלפל, אם תרצה, בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מניחים תערובת שוקולד בקערה גדולה; מערבבים וניל, ליקר וחלמון ביצה.
מניחים את הקרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה אחרת; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
להוסיף 2 כפות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות שליש מתערובת ביצה לבנה לתערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. כף באופן שווה לתוך ramekins; בחדות הקש ramekins 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.