סוקוטאש היא תוספת ללא גלוטן וללא חלב . מנה אחת מכילה 212 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש עלה דפנה, במיה, אפונה ותירס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות . זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל הדרומי. עם ציון של 48% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Succotash , Succotash ו- Succotash .
הוראות
1
בתנור הולנדי או בסיר גדול, מבשלים ציר חזיר במים במשך 1-1/2 שעה או עד לריכוך. מגניב; מוציאים את הבשר מהעצם ומחזירים לתבנית. (לזרוק את העצם והמרק או לשמור לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אפונה צפופה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העגבניות, השעועית, האפונה, התירס, הפלפל הירוק, הבצל, הקטשופ והתבלינים. מבשלים, ללא מכסה, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
הוסף במיה; מבשלים, ללא כיסוי, 15 דקות יותר. לזרוק את עלה הדפנה לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לסוכותאש. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.