סטייק בוואט עם שאלוט, שום ותימין
אם יש לכם חמאה, מלח כשר ופלפל, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק "בוואט" עם שאלוט ("בוואט l 'achalotte"), תפוחי אדמה מסולסלים בצלצלים, פטריות, שום קלוי וקורנית, ו סטייק בוואט במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
שים סטייק בשקית פלסטיק resealable עם שמן זית ושאלות.
מורחים תערובת באופן שווה. כלב ים שקית וצינה עד מוכן לבשל, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים קדימה.
חום גריל גבוה (450 עד 550).
בואו סטייק לשבת בטמפרטורת החדר 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן התיק, גירוד שאלוט, ומפזרים 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, 8 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ממיסים חמאה במחבת קטנה, ואז מוסיפים שום ותימין ומבשלים עד מבעבע וריחני, 2 דקות.
יוצקים תערובת חמאה חמה על סטייק ופרוס דק.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
* בוואט מסווגת לעתים קרובות כ" בשר דש "או" סטייק קצב", יחד עם כמה חתכים אחרים שנלקחו מהאזור בין סינטה והאגף. באופן ספציפי, זה החלק התחתון של sirloin. אם הקצב שלך לא מכיר את המונח "בוואט", בקש בשר בשר בשר מתולתל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.