סטייק בוריטוס
אם יש לכם סטייקים של אגף בקר, טורטיות קמח, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -15 דקות. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 62%, המנה הזו טובה. נסו סטייק בוריטוס לשניים, סטייק בוריטוס לשניים, ו סטייק בוריטוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים סטייקים לשניים; משפשפים בתיבול טאקו.
מניחים ב -3 קו-טי. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם בצל, צ ' ילי וחומץ. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים סטייקים ומצננים מעט; לגרוס בשר עם שני מזלגות. לחזור לבישול איטי; חום דרך.
כפית על 1/2 כוס תערובת בשר ליד מרכז כל טורטיה. למעלה עם גבינה, עגבניות ושמנת חמוצה. מקפלים תחתית ודפנות הטורטייה מעל המילוי ומגלגלים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו סט. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
שאטו סנט. מישל ריזלינג
עמק קולומביה ריזלינג שלנו הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבועמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלנו היא לעצב בציר ריזלינג מרענן, טעים, בינוני-יבש לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות תפוחים וטעמים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיומי" שלנו שהוא תענוג לשתייה וקל להתאמה למגוון מאכלים.