סטייק בלבול דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 400 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם בצל, עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 83%, המנה הזו אדירה. נסו תערובת תיבול תוצרת בית, מערבבים ומתאימים קוואסדילות צמחוניות, ו תערובת עוגה לבנה ביתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הסינטה הפרוסה והמלח, הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל לפי הטעם. מערבבים ומקפיצים 5 עד 10 דקות, או עד שהבשר שחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
סטייק פורטרהאוס
8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
3
לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומקפיצים עוד 5 דקות. ואז מערבבים פנימה את פלפלי הצ ' ילה או הפלפלים, העגבניות, המרק והחלב.
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הפרא & ויילדר מרלו אקסהיביציוניסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פרא & וונערר את חשפן מרלו
האקסהיביציוניסט מלא בשזיף עשיר ופירות דמסון על האף. אלון המשמש אינו פולשני בחיך הנשלט על ידי טעמי פירות יער אדומים עשירים תוך הצגת ניואנסים אדמתיים עדינים. היין אלגנטי ומשיי בגימור ארוך.