קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק ברביקיו אסיאתי

סטייק ברביקיו אסיאתי
סטייק ברביקיו אסיאתי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם רוטב ברביקיו אסיאתי, סטייק צלע, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייק ברביקיו קוריאני, סטייק צלע מהיר, ו סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי.

הוראות

1
מניחים סטייק פלנק בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; יוצקים רוטב ברביקיו על בשר, פונה מעיל. לכסות ולשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
סטייק צלעסטייק צלע
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
הסר בשר ממרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
3
מניחים מרינדה בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום, ולהניח בצד.
5
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים בשר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 6 עד 8 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
7
העברה למגש הגשה; בואו לעמוד 2 עד 5 דקות.
8
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
9
מפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
10
מגישים עם מרינדה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק