סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שאלוט, תיבול גריל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו, סטייק ברזל שטוח עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח עם רוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קח את הסטייק מהמקרר 20 דקות לפני שאתה מוכן לבשל אותו, כך שהוא יכול לבוא לטמפרטורת החדר. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.
בסיר קטן מעל חום גבוה, מוסיפים את המרק והיין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 10 דקות.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהוא חם מאוד. מתבלים את הסטייק עם תיבול הגריל ושמים אותו במחבת. מבשלים כ 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
הסר אותו מהמחבת, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך 5 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב.
להפחית את החום מתחת למחבת כדי בינוני ולהוסיף את שאלוט. לבשל עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את המרק מופחת תערובת יין ומבשלים עד מעובה, על כ 5 דקות. מערבבים בחמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה ומשתלבת ברוטב. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
חותכים את הסטייק נגד התבואה לפרוסות דקות, מסדרים אותם על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב בצד או שפכו מעל.