קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה

סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שאלוט, תיבול גריל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו, סטייק ברזל שטוח עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח עם רוטב יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קח את הסטייק מהמקרר 20 דקות לפני שאתה מוכן לבשל אותו, כך שהוא יכול לבוא לטמפרטורת החדר. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
בסיר קטן מעל חום גבוה, מוסיפים את המרק והיין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהוא חם מאוד. מתבלים את הסטייק עם תיבול הגריל ושמים אותו במחבת. מבשלים כ 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גרילתיבול גריל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
5
הסר אותו מהמחבת, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך 5 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
להפחית את החום מתחת למחבת כדי בינוני ולהוסיף את שאלוט. לבשל עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את המרק מופחת תערובת יין ומבשלים עד מעובה, על כ 5 דקות. מערבבים בחמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה ומשתלבת ברוטב. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
חמאהחמאה
מרקמרק
רוטברוטב
ייןיין
8
חותכים את הסטייק נגד התבואה לפרוסות דקות, מסדרים אותם על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב בצד או שפכו מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.