ניתן להכין את המתכון של סטייק טאקו עם רוטב יוגורט חריף תוך שעה ו-45 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. היא מושלמת ליום האהבה . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח ופלפל גרוס, יוגורט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל מקסיקני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . מתכונים דומים: טאקו בטטה עם רוטב יוגורט חריף , טאקו דגים חריף עם רוטב אבוקדו-יוגורט וטאקו חריף סטייק ותירס .
הוראות
1
מניחים את הסטייק בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות הקפאה ניתנות למכירה חוזרת עובדות היטב) על משטח מוצק וישר. דופקים בחוזקה את הבשר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
2
מערבבים את שמן הזית, 2 כפות כוסברה, כמון, אורגנו, קורט קאיין בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל קאיין טחון
אורגנו
כמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את בשר הבקר ומערבבים לציפוי אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
מערבבים יוגורט ומיונז בקערה נפרדת. מערבבים פנימה קורט אחד של פלפל קאיין, עשב שמיר, 2 כפות כוסברה, מיץ ליים ומלח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מיץ ליים
מיונז
שמיר
עלי וגבעולי כוסברה
יוגורט
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
מערבבים 1 1/4 כוס כוסברה ובצל בקערה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הסטייק. מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסננים וזורקים את כל השומנים העודפים.
8
מחממים מחבת נוספת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מניחים טורטייה אחת במחבת ומפזרים גבינה וסטייק מבושל. למעלה עם תערובת הבצל, ואז לקפל בזהירות את הטורטיה לשניים. מבשלים עד לפריכות קלה מכל צד. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.