קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

סטייק טאקו עם רוטב יוגורט חריף

סטייק טאקו עם רוטב יוגורט חריף
ניתן להכין את המתכון של סטייק טאקו עם רוטב יוגורט חריף תוך שעה ו-45 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. היא מושלמת ליום האהבה . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח ופלפל גרוס, יוגורט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל מקסיקני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . מתכונים דומים: טאקו בטטה עם רוטב יוגורט חריף , טאקו דגים חריף עם רוטב אבוקדו-יוגורט וטאקו חריף סטייק ותירס .

הוראות

1
מניחים את הסטייק בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות הקפאה ניתנות למכירה חוזרת עובדות היטב) על משטח מוצק וישר. דופקים בחוזקה את הבשר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
2
מערבבים את שמן הזית, 2 כפות כוסברה, כמון, אורגנו, קורט קאיין בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אורגנואורגנו
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את בשר הבקר ומערבבים לציפוי אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מערבבים יוגורט ומיונז בקערה נפרדת. מערבבים פנימה קורט אחד של פלפל קאיין, עשב שמיר, 2 כפות כוסברה, מיץ ליים ומלח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
שמירשמיר
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
יוגורטיוגורט
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מערבבים 1 1/4 כוס כוסברה ובצל בקערה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הסטייק. מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסננים וזורקים את כל השומנים העודפים.
8
מחממים מחבת נוספת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים טורטייה אחת במחבת ומפזרים גבינה וסטייק מבושל. למעלה עם תערובת הבצל, ואז לקפל בזהירות את הטורטיה לשניים. מבשלים עד לפריכות קלה מכל צד. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
בצלבצל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים עם רוטב יוגורט בצד.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
רוטברוטב

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל