סטייק טונה בגריל עם סלסה ענבים וצלפים
אם יש לכם מלח ופלפל, צלפים, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. סטייקים צלויים עם צלפים וסלסה פירורי לחם, סטייק טונה בגריל עם סלסה מנגו, ו סטייק טונה בגריל עם רוטב עגבניות טבסקו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מערבבים יחד ענבים, צלפים, שאלות, פטרוזיליה ושמן זית בקערה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מניחים סטייקים של טונה על צלחת, ומתחככים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים סטייקים טונה על גריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מגישים עם סלסה ענבים וצלפים.