קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק מלוכלך

סטייק מלוכלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק מלוכלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך חמאה, מלח ים ופלפל, סטייק רצועה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קבב סטייק מרטיני מלוכלך, מרטיני מלוכלך סו, ו חי מלוכלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את שני הצדדים של סטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
ממלאים ארובה פחם עם בריחים, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, ואור. כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל שלך. תכסה חצי מהאחוריים שלך עם סנדלים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
כאשר הקוצים הם לבנים חמים, מניחים כל סטייק ישירות על הגחלים החמים באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים או מזלג. השאר סטייקים על הגחלים במשך 2 דקות. הפוך אותם וגריל עוד 2 עד 3 דקות נדיר (125°F על מדחום בשר). עבור בינוני-נדיר (135°F) עד בינוני (140°F), להשאיר את הסטייקים על הגחלים במשך 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר את הסטייקים מן הגחלים לצחצח את האפר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
מורחים חמאה מומסת על החלק העליון וסחיטה של לימון לפני ההגשה, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
קטעים מתוך 25 Essentials: Techniques for Grilling, by Ardie A. Davis, © 200
7
תמונות © 2009 על ידי ג ' ויס Oudkerk Pool. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.