קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם רוטב פטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורז, קרם מרוכז של מרק פטריות, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב בשר בקר, 1/4 יכול מרק פטריות, פירורי לחם, ביצה, בצל, ותבלינים סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
מרק פטריותמרק פטריות
פירורי לחםפירורי לחם
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב וצורה לתוך 4 קציצות סגלגלות.
3
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. קציצות חומות משני הצדדים ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים חמאה וקוניאק שנותרו (מסירים מחבת מחום בעת הוספת קוניאק.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מטגנים פטריות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
6
מוסיפים מניה בקר ומקציפים בתערובת רוטב עד חלקה. מערבבים במרק פטריות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
מלאי בשרמלאי בשר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להחזיר קציצות למחבת ורוטב כפית מעל. מכסה פאן ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים סטייקים סולסברי ורוטב פטריות על אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
רוטברוטב