קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. אם יש לכם קאיין, מלח מתובל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.

הוראות

1
התחל עם קו הרכבה של מנות לבשר: חלב מעורבב עם ביצה אחד; קמח מעורבב עם תבלינים באחד; בשר באחד; ואז יש צלחת נקייה אחת בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.תעבוד חתיכת בשר אחת בכל פעם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל, ואז טובלים בתערובת חלב / ביצה. לאחר מכן, מניחים את הבשר על הצלחת של קמח מתובל. הפעל מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מניחים את הבשר בחזרה לתערובת חלב / ביצה, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים בחזרה בקמח ולהפוך למעיל.(כך: תערובת רטובה / תערובת יבשה / תערובת רטובה / תערובת יבשה.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים בשר בפירורי לחם על צלחת נקייה, ואז לחזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. מבשלים בשר, שלוש חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב; סביב 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ולשמור על חם. חזור עד שכל הבשר מבושל. רוטב: אחרי כל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף 1/4 כוס גריז בחזרה למחבת. אפשר לשומן להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים 1/3 כוס קמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב קמח עם שומן, יצירת להדביק זהוב חום. המשך לבשל עד שהוא מגיע לצבע חום זהוב עמוק. אם הדבק נראה שמנוני יותר מאשר דביק, מפזרים כף נוספת של קמח מקציף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים כל הזמן, יוצקים חלב. מבשלים כדי לעבות את הרוטב. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב חלק ועבה. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מגישים בשר ליד צד גדול של פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
יוצקים רוטב על כל העסק!לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ואת תפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 ½ מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכ ½ כוס חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על ½ כפית מלח התיבול של לורי ½ כפית פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר