סטייק עם סלסה זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייק עם סלסה זית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם סטייק חצאית, שום, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלסת זית ארטישוק, סלסה עגבניות זית, ו סטייק עם פסטו זית חריף.
הוראות
מערבבים את שמן הזית, שום ורוזמרין בצלחת רדודה.
מוסיפים את הטלה, פונים למעיל ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הפטרוזיליה וזיתים בקערה.
לסחוט את המיץ של 1 לימון לתוך קערה.
שים את הפלפלים בצד העור על הגריל; לבשל עד שלפוחיות, צחצוח עם מיץ לימון ותבלינים עם מלח, על 4 דקות לכל צד.
בינתיים, גריל את הנותרים 2 לימונים לחתוך בצד למטה עד חרוך, על 5 דקות; להפריש. גריל את הבצל הירוק, פונה, עד מכרז, על 4 דקות.
מעבירים ללוח חיתוך וקוצצים גס, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת הזית ומתבלים במלח ופלפל.
גריל הטלה עד מסומן, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר. (מדחום מוכנס לתוך החלק העבה צריך לרשום 140 מעלות F.)
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח, 5 דקות. פרוסה נגד התבואה, להוסיף על המגש העליון עם תערובת בצל ירוק-זית. לסחוט את לימונים בגריל על גבי.