זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אורגנו, קישואים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סטייק פורטרהאוס בגריל עם ירקות קיץ, פורטרהאוס בגריל צפחה, ירקות קיץ ולחם שאור, ו סטייק בגריל וירקות קיץ עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תדליק גריל פחם. בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם מיץ לימון, חומץ יין אדום, חרדל אורגנו ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מעבירים חצי מהרוטב לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הקישואים, בצל, פלפל אדום, פטריות, אספרגוס ובצל ירוק. מתבלים את הירקות במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
במחבת גריל מחורר, גריל הירקות על אש גבוהה, משליך, עד חרוך כתמים, 10 דקות; לחזור לקערה, להוסיף את ההלבשה הנותרים ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מתבלים את הסטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל הסטייקים על אש גבוהה, מסתובב מדי פעם, כ -11 דקות לבשר בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הבשר מהעצמות ומגישים עם הירקות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.