סטייק מפוחלץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, עבה של לחם פולמן, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ירקות קיץ עם סטייק Flatiron, סטייק שטוח בסגנון יפני, ו סטייק פלטירון בגריל עם ויניגרט תבלין קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
שים את הלחם על תבנית אפייה גדולה מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך כ 20 דקות, עד מאוד פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
בואו מגניב. לשבור את טוסטים ולהעביר למעבד מזון. תהליך פירורים גס.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
בכוס גדולה למדידת כוס, לכסות את שזיפים מיובשים עם 1/2 כוס היין. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 1 דקה, או עד שזיפים מיובשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
6
חותכים את השזיפים לתוך 1/2 אינץ חתיכות ולהעביר לקערה גדולה יחד עם השריית היין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים את 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שליש מהפנצ ' טה ומבשלים על אש בינונית עד קריספ, כ-7 דקות. עם כפית מחוררת, להוסיף את pancetta לשזיפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה. לגרד את השום לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים את פירורי הלחם, ערמונים, רוזמרין קצוץ, פקורינו וקיין ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ערמונים
פקורינו
צווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(קיבלר)
11
מניחים את הסטייקים על משטח עבודה ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל. תלחץ על חצי מהמילוי על כל סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
12
מגלגלים את הסטייקים לאורך ולקשור במרווחים של 2 אינץ ' עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
13
הנמך את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
14
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיף את הסטייקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות. תנמיך את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
16
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרים ופנצ ' טה למחבת יחד עם המרק, גבעולי רוזמרין ושאלוט; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הסטייקים במשך כ-25 דקות, הופכים פעם אחת, עד שמדחום מוכנס בסטייקים רושם 130 לבשר בינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצם כנף, עור על
18
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
19
לטאטא את הקמח לתוך מיצי המחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, לטאטא כמה פעמים, עד שהרוטב מתעבה מעט מופחת, כ 3 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן, לחיצה על המוצקים. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
להתיר את הסטייקים ולפרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.