קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סטייק פלטירון ממולא

סטייק פלטירון ממולא
סטייק מפוחלץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, עבה של לחם פולמן, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ירקות קיץ עם סטייק Flatiron, סטייק שטוח בסגנון יפני, ו סטייק פלטירון בגריל עם ויניגרט תבלין קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
שים את הלחם על תבנית אפייה גדולה מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך כ 20 דקות, עד מאוד פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
בואו מגניב. לשבור את טוסטים ולהעביר למעבד מזון. תהליך פירורים גס.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
בכוס גדולה למדידת כוס, לכסות את שזיפים מיובשים עם 1/2 כוס היין. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 1 דקה, או עד שזיפים מיובשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
חותכים את השזיפים לתוך 1/2 אינץ חתיכות ולהעביר לקערה גדולה יחד עם השריית היין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים את 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שליש מהפנצ ' טה ומבשלים על אש בינונית עד קריספ, כ-7 דקות. עם כפית מחוררת, להוסיף את pancetta לשזיפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה. לגרד את השום לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים את פירורי הלחם, ערמונים, רוזמרין קצוץ, פקורינו וקיין ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ערמוניםערמונים
פקורינופקורינו
צווארי עוףצווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(קיבלר)(קיבלר)
11
מניחים את הסטייקים על משטח עבודה ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל. תלחץ על חצי מהמילוי על כל סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
12
מגלגלים את הסטייקים לאורך ולקשור במרווחים של 2 אינץ ' עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
13
הנמך את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
14
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיף את הסטייקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות. תנמיך את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
16
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרים ופנצ ' טה למחבת יחד עם המרק, גבעולי רוזמרין ושאלוט; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הסטייקים במשך כ-25 דקות, הופכים פעם אחת, עד שמדחום מוכנס בסטייקים רושם 130 לבשר בינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
18
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
19
לטאטא את הקמח לתוך מיצי המחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, לטאטא כמה פעמים, עד שהרוטב מתעבה מעט מופחת, כ 3 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן, לחיצה על המוצקים. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
להתיר את הסטייקים ולפרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
21
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס5אינצ ' יםפרוסות עבות של לחם פולמן לבןפרוסות עבות של לחם פולמן לבן0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ערמונים מבושלים ארוזים בואקום, מתפוררים בגסותערמונים מבושלים ארוזים בואקום, מתפוררים בגסות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1קילוגרםסטייקים flatiron, כל הלם לעובי 1/3 אינץסטייקים flatiron, כל הלם לעובי 1/3 אינץ2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4largesשיני שום, קצוץ דק מאודשיני שום, קצוץ דק מאוד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץpancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת פקורינו מגוררת טריגבינת פקורינו מגוררת טרי10pitted שזיפים מיובשיםpitted שזיפים מיובשים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין קצוץ, בתוספת 2 גבעולים גדוליםרוזמרין קצוץ, בתוספת 2 גבעולים גדולים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2largesשאלוט, קצוץ גסשאלוט, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.