סיר סינטה חם העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מרק בשר בקר, פלחי לימון, קמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני, כבד על חום בינוני גבוה עד חם. מערבבים את הפטריות ומבשלים עד הזהב, כ 6 דקות. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב עד הזהב, על 5 דקות. מוסיפים את מרק הבשר, 2 כוסות מים, רוטב הסויה ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק בשר
פטריות
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
חותכים את הסטייק לרצועות דקות ומחלקים בין 4 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים 1/2 כוס אורז על גבי. מתבלים את המרק במלח ופלפל, ואז מצקים לקערות. מחלקים את המלפפונים, בצל ירוק, צ 'ילה וקימצ' י בין הקערות.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.