סירופ על תבשיל הטוסט הצרפתי התחתון
סירופ על תבשיל טוסט צרפתי התחתון הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 324 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 117 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. . אם יש לכם ביצים, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל טוסט צרפתי עם סירופ מרמלדה, רסק תפוחים תבשיל טוסט צרפתי {לילה} עם סירופ תפוחים, ו לחם מטוגן עם סירופ קינמון.
הוראות
גריז קל צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מערבבים סוכר חום, חמאה, סירופ תירס, 1/2 כוס חלב מלא, ו 1/8 כפית מלח בסיר על חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס וסירופ הוא חלק, על 5 דקות.
יוצקים סירופ לתוך צלחת תבשיל מוכן.
סדר פרוסות לחם על גבי שכבת הסירופ בצלחת התבשיל.
לטאטא 2 1/2 כוסות חלב, ביצים, תמצית וניל, ו 1/4 כפית מלח בקערה; לשפוך תערובת חלב על לחם. כיסוי תבשיל תבשיל עם ניילון לעטוף להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר ניילון נצמד מתבשיל קדרה.
מערבבים סוכר לבן וקינמון יחד בקערה קטנה; ומפזרים תערובת על תבשיל. מכסים את התבשיל בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד התבשיל מבושל דרך ביצים נקבעים, 25 עד 30 דקות. התבשיל יהיה סירופ, אבל צריך להתעבות כפי שהוא מתקרר.