סלט Antipasto
סלט Antipasto עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם מלח, סלמי, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו, סלט Antipasto, ו סלט Antipasto.
הוראות
למלא קערה גדולה עם קומץ של קרח ומים. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד מכרז אבל עדיין פריך, על 3 עד 4 דקות.
מעבירים לאמבטיית קרח כדי להתקרר.
מסננים שעועית על מגבות נייר, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
בקערה גדולה המגישה לזרוק יחד שעועית, זיתים, פלפל אדום, בצל, גבינה, סלמי. בקערה נפרדת להקציף על מנת, חומץ היין האדום, סוכר, שמן ופלפל שחור, לפי הטעם.
יוצקים מעל סלט, לזרוק ולהגיש.