סלט אורז ים תיכוני נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם זיתים, שמיר מלפפון חמוץ חנית, עגבניות רומאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו סלט אורז ים תיכוני, סלט אורז ים תיכוני, ו סלט אורז ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים באורז, ומבשלים עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
יוצקים במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
בקערה גדולה, מערבבים את השעועית הירוקה, זיתים, פלפל אדום, פלפל ירוק, מלפפון חמוץ, עגבניות ושום. לזרוק עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
שעועית ירוקה
פלפל אדום
עגבנייה
שום
זיתים
חמוצים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מפזרים חומץ ונותר 1 כף שמן זית, וזורקים למעיל. מכסים, ומקררים 1 שעה, או עד מקורר לחלוטין, לפני ההגשה.