סלט אחי טונה צרוב עם מזקאן פונזו
סלט טונה צרוב Ahi עם Ponzu Mizkan עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סושי כיתה ahi סטייק טונה, אצות קלויות, roes tobikko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם חלפיניו פונזו, רוב פוינט לומה פונזו טונה, ו טונה עם רוטב פונזו הדרים.
הוראות
לשפשף ולתבל את סטייק הטונה ahi עם Shichimi Togarashi, במשך 15 דקות.
לחמם מחבת על חום בינוני ולהוסיף קצת שמן זית כדי לצפות את המחבת. צרוב בכל צד של סטייק הטונה ahi במשך כ -30 שניות או ברגע פני השטח הופך אטום. תתחלקו ותנו לקרר להיכנס למקרר.הכן את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים together.To מגישים, זורקים את הסלט עם הרוטב ומחלקים את הסלט לקערות מנה בודדות. חותכים את הטונה ahi לחתיכות ולהניח אותם על הסלט.
מוסיפים קצת Tobikko, אצות קלויות מגורסות, ושומשום כמו תוספות ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה Ahi עובד ממש טוב עם מרלו, פינו נואר, יין רוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, "בשרני" דגים כמו טונה ahi בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם שלך ahi tunan מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.