קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אסקרול, רדיקיו, פורצ'יני מגולח ושמן זית

סלט אסקרול, רדיקיו, פורצ'יני מגולח ושמן זית
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט אסקרול, רדיקיו, פורצ'יני מגולח ושמן זית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 113 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו ארוגולה, רדיקיו וסלט אסקרול, כרובית מגולחת וסלט רדיקיו, ו כרובית מגולחת וסלט רדיקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה. לזרוק escarole ו radicchio בקערה גדולה עם פרמזן ו 3 כפות ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
אסקרולאסקרול
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים על מגש הגשה.
3
חותכים פטריות דק ככל האפשר, לפזר על גבי סלט.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
טפטוף עם נשאר ההלבשה.
5
מגישים עם בגריל או קלוי ג ' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname