קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

סלט אש וקרח

סלט אש וקרח
ניתן להכין את המתכון לסלט אש וקרח תוך כ-30 דקות. מתכון זה נטול גלוטן, חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מגיש 10 ומחיר 45 סנט למנה. למנה זו יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, חזרת, מלפפונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט קיץ אש ואייס, סלט דלעת דלעת אש אנד אייס וסלט אש וקרח.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים עגבניות, פלפל ירוק, ג'לפנו ובצל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלבו את שבעת המרכיבים הבאים בסיר; מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך דקה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מניחים לעמוד עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה מלפפונים. מקררים לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
5
מסננים לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator