סלט ברווז מזרחי
סלט ברווז מזרחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 426 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר שורש, רוטב סויה, עגבניות צ' רי פונטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט ברווז מזרחי, סלט קראנץ ' סיני-סלט פריך עם רוטב מזרחי מושלם עבור אחר צהריים קיץ, ו סלט מזרחי.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
להבקיע את העור של השדיים ברווז העונה.
מחממים מחבת ללא מקל על חום גבוה, מוסיפים את הברווז, עור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות או עד שהעור פריך. הפוך במהירות חום את החלק התחתון, ולאחר מכן להעביר מגש אפייה.
מערבבים את מרכיבי ההלבשה יחד וכפית כל אבל 2 כף ממנו על הברווז. צולים את הברווז במשך 10 דקות עבור ורוד, יותר אם אתה מעדיף.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 4 דקות, ואז לחתוך לרצועות. 3 לזרוק יחד את הסלט, עגבניות, בצל אביב ופרוסות ברווז.
טפטוף מעל ההלבשה הנותרת ומגישים.