סלט ברוקולי
סלט ברוקולי מתכון יכול להתבצע בערך 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 57 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כתוספת ידידותית מאוד לתקציב. 76 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פרחי ברוקולי, בצל, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי, קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי.
הוראות
שלב את הברוקולי, הבצל, הצימוקים וגרעיני החמניות.
בקערה קטנה מקציפים את היוגורט, מיץ התפוזים והמיונז עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מעל את תערובת הברוקולי וזורקים לציפוי.