סלט Bresaola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 4 . אם יש לכם bresaolan זמין בדלפק המעדנייה, לבבות ארטישוק במים, parmigiano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סלט ארוגולן וברסאולה, מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola, ו אגס מגולח, גבינה וסלט ברסאולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים ארוגולה בקערה ושמלה עם מיץ לימון, שמן זית כתית מעולה ומלח. מחלקים את ארוגולה בין צלחות ארוחת ערב או מקום על מגש הגשה ולהטביע את הירוקים. השתמש מקלף ירקות לגרוס קצת גבינה על גבי ארוגולה. מסדרים את הבשר בשכבה דקה סביב הצלחת, עוטפים אותו על ארוגולה. הצלחות או המגש צריכים להיראות כמו ערימת בשר. דק לחתוך את הארטישוקים, דק קוצצים רוזמרין ופטרוזיליה לחתוך את פירות יער הצלפים. דקורטיבי לסדר את הארטישוקים, עשבי תיבול קצוצים וצלפים על כל הבשר.