אם יש לך לימון, mesclun, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט כרוב סיני, סלט כרוב סיני / סלט כרוב סיני, ו סלט כרוב עוף סיני מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הויסין עם חומץ, מיץ ליים, שמן שומשום וסוכר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול, חום 1 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מרכיבים שתצטרך
3
לשבור את האטריות ל 2 אשכולות שווים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים אשכול אחד לשמן החם; מטגנים עד שהאטריות מתנפחות ומלבינות, כ-5 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האטריות מגבות נייר כדי לנקז. חזור עם האשכול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
5
לסחוט את חצי הלימון לתוך קערה בינונית של מים. מקלפים את שורש הבדוק, חותכים אותו לרצועות 2 על 1/4 אינץ ' ומשרים את מי הלימון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
לנקז את בורדוק.
8
מוסיפים אותו לסיר ומבשלים על אש גבוהה עד פריך במכרז, על 3 דקות.
9
לנקז ולתת מגניב.
10
בקערה גדולה, לזרוק את המסקלון עם כרוב אדום וירוק, סלרי, גזר, בצל ירוק, jicama, מלפפון, אפונה שלג, כוסברה ו בורדוק.
מרכיבים שתצטרך
11
תוסיף את התחבושת ותזרוק למעיל.
12
תעביר את הסלט למגש. למעלה עם אטריות מטוגנות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים מיד.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Delaire גרף Chenin Blanc עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.