קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

סלט לובסטר מפורק

סלט לובסטר מפורק
אם יש לך בערך 15 דקות לבלות במטבח, סלט לובסטר מפורק עשוי להיות מדהים ללא חלב ופסקאטריאן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 1104 קלוריות. 69 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, גרידת לימון, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, שהוא מרהיב. סלט לובסטר מפורק, סלט גוואקמולי מפורק, ו סלט פלאפל מפורק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
יוצקים את הקרח הכתוש על מגש הגשה ומניחים קערה קטנה וכוס שתייה באמצע המגש. מסדרים את חצאי הלובסטר על גבי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח מרוסקותקוביות קרח מרוסקות
לובסטרלובסטר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את מיונז הלימון בקערה הקטנה ומניחים את מקלות הסלרי בכוס. מסדרים פרוסות לחם סביב הקצה החיצוני של המגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
מיונזמיונז
לחםלחם
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את המיונז, גרידת הלימון, מיץ הלימון והצלפים בקערה בינונית ומקציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
מיונזמיונז
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את השמיר, המלח והפלפל ומציפים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלושה מקלות דורל כרם מקור שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
שלושה מקלות דורל כרם מקור שרדונה
שלושה מקלות דורל כרם מקור שרדונה
זהב לבן בכוס עם ניחוחות של פריחת לימון ותאנה טרייה, יין זה מציע לקחת מרענן על כרם דורל. היין מותסס בביצי בטון, ומציג את המינרליות הייחודית של דורל לצד תחושת פה חלקה ועגולה. הזדקנות על השקיות בחביות נירוסטה מפתחת נוכחות חיך, פרי הדר טרי מחייה את היין. רמזים לאפרסק קיץ מדגישים את הגימור הארוך והעסיסי.