סלט סקווש בלוט קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סקווש בלוט קלוי. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את סקווש האצטרובל, על מחבת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סקווש בלוט קלוי, סלט סקווש בלוט קלוי, ו סקווש בלוט קלוי + סלט קציר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400°. (ברגע שזה חם, אתה יכול טוסט שקדים רסיסים לקישוט הסלט: להפיץ אותם על תבנית אפייה ואופים במשך 5 דקות, רועד אותם פעם או פעמיים, עד בצבע קל וריחני. או טוסט אותם בזמן הדלעת הוא צלייה, או אחרי.)
כדי להכין סקווש בלוט: עם קולף ירקות חד או סכין קילוף, רצועת את הקליפה מן הרכסים הבולטים של הסקווש. אתה לא צריך לקלף יותר מזה: עוזב את שאר הקליפה יעזור הסקווש כדי לשמור על צורתו ונראה נחמד מדי. (אם אתה צולה דלעת חלקה כמו חמאה, להסיר את כל הקליפה.)
עם סכין חדה וכבדה, חותכים את הדלעת לחצי לאורכו, ומוציאים את כל הזרעים והסיבים.
מניחים כל חצי לחתוך בצד למטה; לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך פרוסות חצי עגולות של סקווש, כל על 1 אינץ ' עבה.
שים את כל החלקים בערימה על תבנית אפייה גדולה, רצוי לא מקל או מצופה קלף, או על מחצלת אפיית סיליקון שאינו מקל.
טפטוף 2 כפות שמן על הסקווש, מפזרים על המלח, לזרוק מעיל עם התבלינים, ואז להפיץ את החלקים החוצה לשכב שטוח, לא נוגע ללב.
אופים כ -20 דקות, ואז להפוך את החתיכות מעל.
אופים עוד 15 דקות בערך, עד הסקווש הוא פשוט רך כל הדרך (לתקוע עם מזלג לבדוק) ומקורמל יפה על הקצוות.
תנו לחלקי הסקווש להתקרר על המחבת עד שתהיו מוכנים להגיש. סדר אותם-בעיצוב סימטרי או בערימה מזדמנת—על מגש גדול או על צלחות סלט בודדות, עם שתיים או שלוש פרוסות לחלק.
לרענן אותם עם טפטופים של שמן זית, סוכריות של מלח. לפזר את שברי שקדים מעל, ולאחר מכן פסים או מערבולות של הפחתת בלסמי חמה. לבסוף, להתפורר חתיכות של גבינה בכל רחבי.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מהטבלה המשפחתית של לידיה מטצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2004 מאת לידיה מטצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.