זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עגבניות קלויות בלסמיות וטוגנים גבינת עיזים, כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, ו סלט עגבניות קיסר עם בייקון-צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. זורקים את הלחם עם 2 כפות שמן זית על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עד הזהב, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו להתקרר מעט.
4
מקציפים את החרדל, מיץ לימון וחומץ בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לאט לאט לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשמיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמיר
6
הוסף את הלחם
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
7
קוביות ולזרוק למעיל. שים בצד בזמן שאתה מכין את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
8
לזרוק את הגבינה עם קמח ופלפל לטעום בקערה. מסדרים את התערובת ב 4 תלוליות על תבנית האפייה ולשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
אופים עד הזהב, על 10 דקות. מגניב מעט, ואז להסיר עם מרית כדי מתלה ולתת מגניב.