סלט עוף שומשום עם רוטב ג'ינג'ר ליים
סלט עוף בשומשום עם רוטב ג'ינג'ר ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 460 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, סירופ ג'ינג'ר-ליים, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף אסייתי עם רוטב זנגביל שומשום, סלט עוף סיני עם רוטב ג'ינג'ר שומשום, ו סלט עוף בגריל עם רוטב שומשום ג'ינג'ר.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את סירופ ג ' ינג ' ר סיד עם חומץ ורוטב סויה.
בקערה בינונית, מועך קלות את אבוקדו חתוך עם מזלג. מקפלים את מיץ סיד 1 כפית של שמן זית. העונה אבוקדו בקלילות עם מלח.
בקערה בינונית, לזרוק את הצנון עם 1 כפית שמן זית מתבלים במלח. מקררים את הצנוניות.
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל לבן.
מורחים את זרעי השומשום בצלחת רדודה ולוחצים על צד העור של חזה העוף לתוך זרעי שומשום למעיל.
הגדר מחבת גדולה, ovenproof מעל חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיף את 3 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד עישון.
מוסיפים את חזה העוף, צד סומסום מצופה למטה, ומבשלים על חום גבוה עד זרעי שומשום הם חום זהוב, על 3 דקות. תסובב את חזה העוף.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים את העוף במשך כ 5 דקות, או עד שרק מבושל דרך.
לגרוף את אבוקדו מחית על צלחות העליון עם חצי פרוסות צנון. מניחים את שדי העוף על גבי ומקשטים עם פרוסות הצנון הנותרות וזרעי גרגיר הנחלים.
טפטוף ג ' ינג ' ר ההלבשה על גבי ומגישים.