זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 78%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברוסקטה פלפל אנשובי ופיקילו, ארטישוק ופיקילו פלפל פאנקוקן, ו פיקילו-פלפל נקיפות.
הוראות
1
בעזרת סכין חיתוך חותכים את הסרדין לשניים, מלמעלה למטה, לאורך עמוד השדרה. מסדרים את הסרדינים בשכבה אחת, בצד הבשר כלפי מטה, בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
מערבבים יחד חומץ, שמן, מיץ תפוזים ואורגנו; יוצקים על הסרדינים. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומניחים לרפא במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
סרדינים
אורגנו
חומץ
שמן בישול
3
מסננים את הסרדינים מהמרינדה, חותכים לגושים וזורקים בעדינות עם פלפלי פיקילו וצלפים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. האן מונטריי שרדונה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
האן מונטריי שרדונה
שרדונה מעוגל וגמיש זה מתענג על ניחוחות של אננס, מנגו, אגס ווניל המפנים בחן את מקומם לטעמים של בננה ירוקה, תפוחים אפויים וטופי. תחושת הפה השופעת שלו חושפת חומציות עדינה המאוזנת להפליא עם תו מתמשך של חמאה מתוקה בגימור הקרמי.