סלט פסטה אנטיפסטו
ניתן להכין את המתכון לסלט פסטה אנטיפסטו תוך כ-30 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 464 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-32 גרם שומן למנה. מתאים ל-14 מנות. תמורת $1.54 למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם נקניק קיץ מקורי, פסטה ספירלית טריקולור, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27%. נסו סלט פסטה אנטיפסטו, סלט פסטה אנטיפסטו וסלט פסטה אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מסננים ושוטפים במים קרים.
בקערה גדולה משלבים את הג'יארדיניירה, הזיתים, הפלפלים האדומים, הנקניק, הגבינה והפסטה.
הוסף רוטב; לזרוק למעיל. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.